پژوهش دانشگاه میشیگان آمریکا حاکیست که این نوع اعتیاد به شکل عدم کنترل مصرف و عدم توانایی برای کاهش میل به مصرف غذاست.  

این پژوهش توانسته با آزمایش بر روی 504 نفر، غذاهای اعتیاد آور را مشخص کند.

پژوهش دانشگاه میشیگان درباره 35 نوع غذا حاوی کلسترول و قند بالاست.

در راس این فهرست، پیتزا قرار دارد، پس  از آن شکلات، چیپس، بستنی، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، نوشابه های غیر الکلی، شیرینی و پنیر می باشد.

10 غذای اول این فهرست حاوی درصد نسبتا بالایی از کلسترول و کربوهیدرات می باشد.

مواد غذایی که کمترین میزان اعتیاد آوری را دارند شامل برنج قهوه ای، سیب، خیار، هویج و حبوبات است. 

پژوهشگران معتقدند تعیین غذاهای اعتیاد آور باعث خلاصی از چاقی و بیماری های ناشی از آن می شود.