چگونه دهان خود را از بوی سیر پاک کنیم؟

مطالعات محققان دانشگاه اوهایو نشان می‌دهد جویدن آدامس و استفاده از دهان‌شویه تأثیری در بوی سیر ندارد و جویدن برگ تازه گیاهان، به ویژه نعناع تازه، مهمترین روش برای مقابله با بوی سیر است.

بر اساس گزارش دیلی‌میل، بوی سیر به دلیل وجود ترکیبات فرار از جمله «دیالیل دیسولفید»، «مرکاپتان آلیل»، «آلیل متیل دی سولفید» و «آلیل متیل سولفید» است.

در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شد سیر تازه بخورند و پس از آن سیب، کاهو و برگ نعناع بجوند.

پس از هر محله میزان ترکیبات شیمیایی فرار حاصل از سیر در فضای دهان شرکت کنندگان توسط طیف سنج جرمی یونی اندازه‌گیری شد.

نتایج نشان می‌دهد سیب و کاهوی خام در کاهش غلظت بو 50 درصد نقش دارند؛ ولی اثر برگ تازه نعناع به مراتب بیشتر است زیرا نعناع حاوی آنزیم‌هایی است که ترکیبات فنلی و بو را حذف می‌کنند.