راضیه نبی میبدی-دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, درباره اینکه برای حفظ سلامتی در زمان بارداری، چه کنیم؟, اظهار داشت: از آنجایی که بارداری از دورانهای مهم در زندگی مادر و فرزند است، بنابراین رعایت مواردی از جمله تغذیه، کار، استراحت، آرامش، ورزش و استحمام در این دوران مهم است.

به گفته وی خانم باردار باید از پرخوری و درهم‌خوری در این دوران پرهیز کند. در بارداری هم گرسنگی و هم پرخوری ممنوع و مضر است.

 خوردنی‌های مفید در دوران بارداری

این دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حکیم ایرانی افزود: از خوردنی‌های مفید در دوران بارداری می‌توان به خوراکی‌های سبک و نرم, نان خوب برشته شده, انواع سوپ‌های رقیق با گوشت و بی‌گوشت, میوه‌هایی از جمله مویز، به، سیب، گلاب، انار اشاره کرد.

خوردنی‌های مضر در دوران بارداری

 نبی میبدی ادامه داد: از موادغذایی مضر در دوران بارداری می‌توان به سرکه, غذاهای بسیار گرم و بسیار سرد, آب بسیار گرم یا بسیار سرد، یخ، برف و تگرگ, مواد تند و تیز مانند فلفل، دارفلفل، کبر یا هر ماده دیگر دارای اسانس زیاد, مواد تلخ مثل زیتون خام
 مواد ایجاد کننده نفخ مانند لوبیا، کبر، باقلا، نخود، کنجد و کرفس همچنین خوراکی‌های دارای قابلیت تحریک شروع قاعدگی از جمله لوبیا، نخود، کنجد بسیار مضر است.

وی خاطرنشان کرد: البته مواد مضر در هر شکل مصرف و هر دوزی نمی‌توانند آسیب برسانند و برای اطلاع دقیق باید با متخصص طب سنتی یا داروسازی سنتی مشورت کنید.

این دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: نکته دیگری که قابل توجه است پوشاندن زیر دنده‌ها با پارچه نرم است، زیرا رسیدن سرما به شکم مضر است.