اعتصاب غذا راه فشار به قوه قضاییه نیست

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در حاشیه نشست مسئولان ادارات آگاهی ناجا گفت: نشست امروز را بسیار مفید می دانم و تلاش می کنم گله مندی ها را رفع کنم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات این است که متهمین به سرقت را دستگیر می کند اما زود آزاد می شوند یا محازات بازدارنده نمی گیرند و مسایلی از این دست.

اژه‌ای در خصوص لیست بدهکاران بانکی گفت: ممکن است تعدادشان زیاد نباشد اما برخی تسهیلات غیرقانونی گرفته‌اند و پرداخت نکردند.

وی ادامه داد: بانک مرکزی و بانک ها باید بیش از پیش فعال باشند تا این اتفاقات تکرار نشود.

معاون اول قوه قضاییه گفت: تیغ قوه قضاییه به شدت دنبال دانه درشت ها.

وی در پاسخ به این سوال که آقای آملی گفته‌اند زنجانی ادعا کرده در انتخابات به یکی از کاندیداها کمک شده است گفت: آنهایی که پول گرفتند شفاف سازی کنند که از کجا پول انتخابات را آورده اند، اگر شفاف سازی شود خیلی هم خوب است.

اژه‌ای گفت: یکی از چیزهایی که می گویم سیستم اطلاعاتی خبر داده این فشارها به دستگاه قضایی از خارج سرچشمه می گیرد و افراد در داخل دنبال می کنند و می خواهند قوه قضاییه را تحت فشار قرار دهند همین است که افراد را وادار می کنند به اعتصاب غذا.

وی افزود: سازمان زندان ها با این افرادی که اعتصاب غذا کرده‌اند صحبت می کند با آنها که اگر اعتراضی دارند این راهش نیست. اگر قصد دارند با فشار داخل و خارج قوه قضاییه کاری کنند در اشتیاه هستند قوه نسلیم نمی شود.

معاون اول قوه قضاییه گفت: در فتنه ٨٨ هم همین طور کردند که به قوه فشار بیاورند.

وی گفت: اگر حرفی و اعتراضی دارند بگویند ما می شنویم و پاسخ می دهیم. همسر ایشان دست از اعتصاب غذا برداشت درخواست مرخصی داد و موافقت شد.

اژه‌ای افزود: اتهام ایشان را اعلام می کنم چون حکم خودش و همسرش قطعی شده می شود بیان کرد. منتها حتی اگر اعتراضی به حکم هم دارند بگویند و اگر لازم باشد اعمال ماده ٤٧٧ هم می شود.

معاون اول قوه قضاییه گفت: اگر این افراد شکایتی از دادسرا، بازجو یا زندان دارند می توانند مطرح کنند اما اعتصاب غذا راه فشار به قوه قضاییه نیست و دستگاه قضا تسلیم این فشارها نمی شود.