این روغن ها را هرگز نخورید!

محمد دریایی درباره پاکسازی کبد اظهار داشت:کبد نقش پالایشکاه تولید آنزیم‌ها و هورمون‌ها و تصفیه سموم غذایی و دارویی در بدن را بر عهده دارد و بعد از مغز و قلب، سومین عضو رئیسه و حیاتی در بدن محسوب می‌شود.

وی افزود: غذای وارد شده در بدن توسط این عضو بسیار مهم، تصفیه، تنظیم و تقسیم‌بندی و عصاره مواد غذایی مورد نیاز هر عضو برایش ارسال می‌شود.

این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: روغن‌های به ظاهر گیاهی اما با منشاء شیمیایی ( پارافین و مواد معدنی...) که به شدت باعث ایجاد بیماری در کبد می‌شوند به همراه سس‌ها، فست فودها، قهوه، کاکائو، نوشابه‌های صنعتی و الکلی و غذای تولیدی صنعتی و دارای مواد نگهدارنده و ... همه و همه از عوامل ایجاد افزایش چربی، کم‌کاری،سیروز کبدی و در نهایت نارسایی کبد هستند.

دریایی تصریح کرد: مهمترین درمان و پیشگیری در ابتدا، اصلاح الگوی تغذیه و حذف غذاهای مسموم از سفره ایرانی است.

وی اضافه کرد: بادرنجبویه گیاهی است که از برگ آن استفاده می‌شود، گیاهی از خانواده نعناع است که می‌توان در هر نوبت 5 گرم از برگ آن را به صورت دم‌کرده مصرف کرد و مصرف هر روز آن در حد 5 تا 100 گرم بلامانع است و این گیاه در پاکسازی کبد بسیار موثر است.

این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: دارچین از گیاهان معروف و پرمصرف است که پوست ساقه درخت دارچین است, مصرف هر نوبت یک تا دو گرم از پودر دارچین به صورت دم نوش می‌تواند در رفع چربی کبد موثر باشد البته می‌توان تا روزی پنج گرم و حتی بیشتر از آن نیز مصرف کرد و باید اشاره کرد که دارچین به ندرت می‌تواند در افراد ایجاد حساسیت کند.