افزایش تب مالت با لبنیات سنتی

 دبیر انجمن لبنیات کشور در خصوص مراکز عرضه لبنیات سنتی و رعایت بهداشت در این واحدهای صنفی گفت: بسیاری از مراکز لبنیات سنتی نیازمند برخی سرمایه گذاری ها هستند تا به حد استاندارد تولید بهداشتی برسند. از طرفی هم سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد هنوز به دستورالعمل واحدی در خصوص نحوه نظارت بر این واحدهای صنفی نرسیده اند. مجموع این عوامل هم سبب شده تولید محصولات استاندارد بهداشتی در برخی مراکز عرضه لبنیات سنتی مورد غفلت قرار گیرد.

 

وی افزود: شیر مورد مصرف در کارخانه های صنعتی و لبنیات سنتی با یک استاندارد علمی تحت عنوان پاستوریزاسیون، میکروب زدایی می شود. اما برخی واحدهای لبنیات سنتی شیر را مستقیم از دامداری خریداری می کنند و بدون رعایت اصول پاستوریزاسیون مورد مصرف قرار می دهند. به همین دلیل لازم است این مراکز تولید محصولات لبنی تحت کنترل قرار بگیرند.

باکری با بیان اینکه از برخی استان ها گزارش تب مالت داریم، تاکید کرد: رعایت نکردن استانداردها در تولید محصولات لبنی می تواند در کشور باعث ایجاد عواقب سنگینی شود، مراکز تولیدی صنعتی ملزم هستند از دامداری هایی شیر را تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند و شیر تولیدی این واحدها کد دامپزشکی دارد، این موضوع می بایست از سوی واحدهای لبنیات سنتی هم مورد رعایت قرار گیرد.