به گزارش ایسنا، امیلی هو از دانشگاه دولتی اورگان اعتقاد دارد برای جذب مزایای مواد غذایی نظیر بروکلی و خانواده کلم ها مانند گل کلم یا کلم بروسل باید از خود این سبزی ها مصرف کرد نه از مکمل ها.

وی می گوید: هرچند برخی از ویتامینها مانند اسید فولیک که برای زنان باردار تجویز می شود از طریق مکمل بهتر جذب می شود تا از طریق غذا، اما در برخی دیگر از مواد غذایی مانند کلم بروکلی باید خود این سبزی و موادغذایی را مصرف کرد، زیرا ریزمغذی های آن از طریق مکمل جذب نمی شوند.

هو می افزاید: یک آنزیم ضروری به نام myrosinase در بسیاری از مکمل ها وجود ندارد، آنزیمی که در جذب مواد مغذی تاثیر بسیار دارد.

بر اساس نتایج این بررسی که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شد برای بدست آوردن این آنزیم بهتر است کلم بروکلی را ۲ تا ۳ دقیقه بپزانیم و یا آنکه آن را بخار پز کنیم.