این غذاها سبب تشدید آرتروز می شوند

مطالعات جدید دانشگاه لیدز نشان می‌دهد که درد گرفتن زانو به هنگام بالا رفتن از پله‌ها از علائم اولیه آرتروز یا استئوآرتریت (OA) است.

 پزشکان گاها از فیزیوتراپی و تمرینات خانگی برای درمان این عارضه استفاده می‌کنند. برخی نیز یک رژیم غذایی مخصوص به بیماران‌شان می‌دهند. برخی از مواد غذایی از شدت آرتروز می‌کاهند. در حالیکه برخی دیگر باعث تشدید علائم این عارضه می‌شوند.

بهترین: شیر کم چرب

مطالعات انجام‌شده در بیمارستان بریگهام و بیمارستان زنان بوستون حاکی از آنند که مصرف شیر کم چرب و یا بدون چربی از پیشرفت آرتروز زانو در زنان جلوگیری می‌کند.

 

بهترین: روغن زیتون

روغن زیتون شامل ترکیباتی است که سطح آنزیم‌های التهابی را در بدن کاهش می‌دهند.

 

بهترین: ماهی‌های چرب

ماهی‌های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ بوده و با هرگونه التهاب مقابله می‌کنند. مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام گرفته نشان می‌دهد که اسیدهای چرب به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کنند.

 

بهترین: آب آلبالو

به گزارش محققان دانشگاه علوم و سلامت اورگان، نوشیدن دو لیوان آب آلبالو به صورت روزانه از بروز التهاب جلوگیری کرده و علائم آرتروز را تسکین می‌دهد.

 

بدترین: پنیر

مطالعات انجام‌شده در بیمارستان بریگهام و بیمارستان زنان بوستون نشان می‌دهند که خوردن پنیر موجب سرعت بخشیدن به پیشرفت آرتروز زانو می‌شود؛ این امر به محتوای چربی بالای پنیر نسبت داده می‌شود.

 

بدترین: سودا

مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهند زنانی که روزانه نوشیدنی‌های شیرین می‌نوشند، در مقایسه با سایرین بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو قرار دارند.