برای درمان «اوریون» چه کنیم؟

غذاهای سرخ‌کرده و بودار مطلقاً مصرف نشود ضمناً بچّه‌ها، به محض ابتلا به بیماری اوریون استراحت کنند و پس از بهبودی در دوره نقاهت از دویدن و زیاد راه رفتن خودداری کنند.

غذاهای ساده و ملین مانند «آش ساده»، «شیر برنج»، «فرنی»، «شیر» و آشی که داخل آن «پیاز»‌، «سیر» و «فلفل قرمز» به کار رفته باشد امّا گلاب و هل در ترکیبات نباشد، بخورید.

عنبرنساء به‌صورت دود استنشاق شود و کل بدن بیمار را در جهت دود عنبرنساء یا دود برگ زیتون یا دود برگ گیاه خرگوشک قرار دهید.

هر 12 ساعت یک استکان مخلوطی از عرق کاسنی و شاهتره و یک قاشق چایخوری تخم خاکشیر میل شود.