متخصص تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استفاده از سنگ نمک در طبخ غذاهای نذری ممنوع است و این نوع از نمکها حتی برای خیساندن برنج نیز نباید استفاده شود.

به گزارش ایرنا، ' حامد پورآرام ' افزود: هنگام تصفیه نمک، فلزات سنگین و آلودگی های لجنی شکل از نمک جدا می‌شود و بصورت تصفیه شده در اختیار مردم قرار می گیرد اما همه این آلودگی‌ها در سنگ نمک وجود دارد و برای سلامتی مضر است.

وی به مردم توصیه کرد برای طبخ غذاها از نمک های تصفیه شده یددار دارای نشان وزارت بهداشت، استفاده کنند.

این متخصص تغذیه وزارت بهداشت از مردم خواست از خرید مواد اولیه بی کیفیت غذایی برای طبخ غذا پرهیز کنند و به شرایط بهداشتی مکان نگهداری این مواد غذایی، توجه داشته باشند.

پورآرام ادامه داد: همچنین مردم نباید در طبخ غذا از روغن های جامد استفاده کنند و به دلیل حجم زیاد غذا باید از روغن های مایع استفاده کنند تا مبتلایان بیماری‌های قلبی و عروقی نیز بتوانند از غذاهای نذری استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد نظارت های دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در ایام محرم بر طبخ غذا و بهداشت مواد غذایی، تشدید میشود.