آبلیموهایی که آلرژی ایجاد می‌کنند

صباح به عنوان  درج شده "طبیعی"  بر روی  آبلیموها هم اشاره کرد و گفت: آبلیموها اشاره کرد و گفت: برای واحدهایی از  تولید کنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان "آبلیمو طبیعی" صادر می‌شود که از ویژگی‌های آن برخوردار باشند در غیر اینصورت با آنهایی که تخلف کرده باشند برخورد قانونی به‌عمل می‌آید.

معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برخی صحبت‌های وی درباره سلامت آبلیموها که به‌صورت  گفتگوی رادیویی بوده است  در تنظیم مکتوب  بصورت  ناقص  منتشر شده است، گفت: برای اطمینان از رسیدن محصول سالم به دست مصرف کننده، همه واحدهای تولید کننده آبلیمو نیز همانند سایر فراورده‌ها موظف هستند بر اساس  ضوابط سازمان غذا ودارو و تحت نظارت مسول فنی و واحدهای تابعه معاونت‌های غذا و دارو اقدام کنند.

صباح درباره چگونگی فرآیند تولید مواد غذایی و نظارت بر آن افزود:  پس از کسب پروانه ساخت  توسط تولیدکنندگان از سازمان غذا و دارو و اعلام تمام فرمالاسیون مواد کارشناسان فنی سازمان و معاونت‌های غذا و دارو رصد می‌کنند که نام دقیق تمام مواد افزودنی و به کار رفته در فراورده نهایی، روی برچسب محصولات، بطور دقیق درج شود.

معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر جایگاه مهم مسئول فنی اضافه کرد: وظیفه اوست که مشخص کند در خط تولید دقیقاً چه مواد افزودنی و در چه حدی استفاده شود.