هرروز  یک تکه پنیر بخورید
پژوهشگران چینی و هلندی داده‌های ۱۵ پژوهش را گردآوری کردند. در آن‌ها داده‌هایی از کسانی وجود داشت که دست کم ۱۰ سال سابقه مصرف روزانه پنیر داشتند. نتیجه عجیب بود: کسانی که ده سال پنیر مصرف کرده بودند، به نسبت گروه مشابه که نمی‌کرد، ۱۴ درصد کمتر خطر ابتلا به حمله قلبیداشتند. گروه مصرف کننده پنیر ده درصد هم کمتر در معرض سکته بودند.

با اینحال، پژوهشگران می‌گویند این نتایج نباید موجب شود که مردم به سمت مصرف مقادیر زیاد پنیر بروند. آن‌ها می‌گویند مصرف حدود چهل گرم پنیر (حدود یک قوطی کبریت) می‌تواند به نتیجه مثبت کمک کند.

لبنیات مواد مفیدی مثل کلسیم، پروتئینو پروبیوتیک‌ها دارند، اما پنیر مثل دیگر فراورده‌های شیری، مقدار زیادی چربی‌های اشباع شده دارد که کلسترول خون را بالا می‌برد و خطر بیماری قلبی را می‌افزاید. به همین دلیل پژوهشگران می‌گویند در مصرف روزانه آن باید دقت شود.