خراسان - در قرون وسطي، سرمايه يک فرد براساس مقدار فلفل سياه ذخيره شده وي سنجيده مي شد. فلفل سياه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگي غذا را نيز مي گيرد.

برای رفع تب و لرز جوشانده آب و دانه فلفل سیاه مصرف کنید.

فلفل با افزایش دادن ترشح اسید هیدروکلریک در معده به هضم غذا کمک می کند.

به گزارش «ehow» ادرارآور و مصرف آن باعثتعریق می شود.

با شکستن سلول های چربی، باعثکاهش وزن می شود.

پیسی را درمان می کند. پیپرین موجود در فلفل به تولید رنگ دانه های پوست کمک می کند.

سرماخوردگی، سرفه، سینوزیت و گرفتگی بینی را تسکین می دهد.

خاصیت ضد باکتریایی آن با عفونت ها و گزیدگی حشرات مقابله می کند.

رگ های خونی را تمیز نگه می دارد.

آنتی اکسیدان مفید به حساب می آید و مانع از آسیب رادیکال های آزاد می شود و در نتیجه از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و ناراحتی کبد پیشگیری می کند.

در تسکین درد و معالجه پوسیدگی دندان موثر است.

در صورت بریدگی، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید تا خون ریزی بند بیاید. علاوه بر این فلفل سیاه دارای خاصیت ضدباکتریایی است و با از بین بردن میکروب ها درد را التیام می بخشد.

جوشانده تهيه شده با آب و فلفل سياه براي رفع يبوست مفيد است.