به گزارش عصرایران،برخي از مواد غذايي تاثير مهم و بيشتري در سلامت موها دارند. براي مثال پروتئين، اساس و پايه نياز بافت هاي بدن مانند مو، ناخن و پوست است و درمواد غذايي مثل مرغ و ماهي و گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنيات و حبوبات به وفور يافت مي شود. اين ماده حياتي در مواد نشاسته اي مثل نان، برنج، ماكاروني و حتي سبزي ها نيز به ميزان كمي موجود است.

اکثر مردها و بسیاری از زنان با بالا رفتن سن دچار ریزش مو می شوند.

کارشناسان کتابخانه ملی پزشکی آمریکا می گویند؛ علل ریزش مو می تواند به افزایش سن، عوامل وراثتی و یا تغییرات هورمونی مربوط باشد. البته ریزش ناگهانی موها اغلب ناشی از عوامل مختلفی شامل استرس جسمی یا احساسی است.

براساس گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، این کارشناسان فهرستی از فاکتورهایی را منتشر کرده اند که عوامل موثر در ریزش مو هستند. این عوامل عبارتند از:

- ابتلا به یک عفونت جدی یا تب شدید
- زایمان
- تجربه یک جراحی مهم و یا ابتلا به بیماری های جدی یا ناگهانی که موجب از دست رفتن خون زیاد می شود.
- قرارگرفتن درمعرض استرس شدید احساسی
- یک رژیم غذایی نامناسب به ویژه اگر حاوی پروتئین اندک باشد.
- مصرف داروهای خاص مانند داروهای ضد افسردگی یا برخی از داروهای قلب و قرص های ضد بارداری و یا مسکن های گروه NSAIDS

بنابراین گزارش، شیر و لبنیات هم منابع غنی از کلسیم، منیزیم و پروتئین هستند.

همچنین مصرف ویتامین های گروه B یکی از راه های درمان ریزش مو است. منابع غذایی غنی از این ویتامین شامل جگر، موز، مغز آفتابگردان، ماهی، مرغ، جوانه گندم، آلوی خشک و غلات سبوس دار هستند.

آنتی اکسیدان ها نیز در حفظ سلامت موها بسیار موثر هستند که بیشتر در سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج پخته، کدو، روی و سلنیوم یافت می شوند. بیشتر میوه ها و سبزی ها منابع غنی از آنتی اکسیدان ها هستند.

آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که اثر مخرب رادیکال های آزاد را در بدن خنثی می کنند و همچنین موجب ساخته شدن تارهای جدید مو استحکام آن ها می شوند.

علاوه بر اين ها، اسيدهاي چرب امگا-۳و امگا-۶ نقش مهمي درحفظ سلامت مو و جلوگيري از خشكي، شكستگي، خارش و شوره سر و درنهايت پيشگيري از ريزش مو دارند.