به گزارش ايسنا ،دکتر ماريا بلن لوپز سرپرست اين تحقيق از دانشگاه گرانادا گفت: اسيد روغني و مادهاي موسوم به هيدروکسي تيروزول که در غلظتهاي بالاي روغن زيتون خام وجود دارد و همچنين اسيدهاي چرب اشباع نشده n-۳ که در ماهي يافت ميشود، علائم بيماري پانکراس را تسکين ميدهند.

دکتر لوپز افزود: پژوهشگران نقش مواد را در رژیم مدیترانه‌ای در جلوگیری و تسکین آسیب سلولی بررسی کردند. این بررسی به خصوص بر روی چگونگی تأثیر اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌ها بر روی مکانیزم‌های سلولی که التهابات نقاط مختلف را در پانکراس پاسخ می‌دهند انجام شد.

اين پژوهشگر خاطرنشان کرد: شواهد زيادي وجود دارد که فرايندهاي التهابي اکسيداسيون که در منشأ بيماريهاي مزمن وجود دارند و نوع رژيم در چنين فرايندي نقش مهمي دارد.