به گزارش سلامت نیوز،
ماهی پلو با گوجهفرنگی و بروکلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
فیله ماهی(مانند ماهی شیر) ۲۰۰ گرم ۲۶۰ کیلوکالری
سویا سس ۱ قاشق سوپخوری ۷ کیلوکالری
قرص عصاره مرغ ۱ عدد ۷۰ کیلوکالری
آب حدود ۱ پیمانه ۰ کیلوکالری
برنج قهوهای ۲۰۰ گرم ۷۰۰ کیلوکالری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری ۲۷۰ کیلوکالری
سیر لهشده ۲ حبه ۸ کیلوکالری
گوجهفرنگی خردکرده ۱۵۰ گرم ۲۵ کیلوکالری
کلم بروکلی خردکرده ۲۰۰ گرم ۷۰ کیلوکالری
کنجد سهچهارم قاشق سوپخوری ۶۰ کیلوکالری
روش تهیه:
* ابتدا فیلههای ماهی را به قطعات مکعبی کوچک برش دهید. آنها را درون ظرف مناسبی بریزید و سویاسس به آن بیفزایید. این مخلوط را به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
* اکنون قرص عصاره مرغ و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج را به آن بیفزایید و پس از جوشیدن مجدد حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا برنج نرم شود و آب آن بخار گردد.
* روغن را در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود. اکنون تکههای ماهی مزهدار شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
* حالا گوجهفرنگی را به ماهی بیفزایید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا سس نسبتاً غلیظی بدست آید.
* اکنون گلچههای بروکلی را درون مواد قبل بریزید و پس از مدت کوتاهی تابه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله کنجد را به مواد اضافه کنید.
* مخلوط بروکلی و گوجهفرنگی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید. برنج را با چنگال هم بزنید و با مخلوط فوق ترکیب کنید.
نوشیدنی میوهای
مواد لازم برای ۲ نفر:
هلو(یا گلابی) خرد کرده ۱ پیمانه ۵۰ کیلوکالری
وانیل یکهشتم قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
شیر کمچرب ۱ پیمانه ۱۰۰ کیلوکالری
ماست کمچرب ۱ پیمانه ۱۰۰ کیلوکالری
شناسه خبر:
۷۸۰۲۶
غذاهایی برای بهبود علائم یائسگی
در این مطلب یک غذای کامل و یک نوشیدنی مناسب برای خانمها در دوران یائسگی معرفی میشود.
۰