به گزارش افکار نیوز ، خردل یکی از قدیمی ترین گیاهان شناخته شده با مصارف درمانی است. از خردل برای درمان بیماری های متعدد استفاده می شود. این گیاه که بومی مناطق مدیترانه ای است ، در خاورمیانه و خاوردور کاربرد زیادی دارد.در این مطلب به نقل از ehow به چند خاصیت خردل اشاره شده است که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

این گیاه ۵ هزار ساله خاصیت ضدسرطانی و ضدالتهابی دارد.

منبع عالی سلنیم و منیزیم است. بنابراین التهاب و علایم بیماری هایی چون آسم یا آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد.

در کاهش حمله های میگرنی موثر است.

فشار خون را کاهش می دهد و مانع از بروز گرفتگی رگ های خونی می شود.

با افزایش دادن میزان سوخت و ساز بدن، به هضم غذا کمک می کند.

روغن آن مانع از بروز سکته قلبی، بیماری قلبی و دیابتی می شود.

برای مقابله با بی اشتهایی، ۱۵ دقیقه قبل از غذا، مقداری دانه خردل را با شیر میل کنید.

ماساژ سر با روغن این گیاه، باعثرشد مو می شود.

سولفور موجود در آن، بیماری های پوستی را معالجه می کند.

منبع: روزنامه خراسان