به گزارش افکار نیوز به نقل از برنا، نوید عطار مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: متخصصان تغذیه، موز را به عنوان یك منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی میكنند چراکه علاوه بر عنصر مفید پتاسیم، سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است.
وی با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامینهای موجود در این میوه است، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخنها، برای رشد بافتهای شبکیه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکیه چشمها حیاتی است.
عطار افزود: موز یکی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است که می تواند در افزایش خلق وکاهش افسردگی موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه موز هضم بسیار راحتی دارد، افزود: این میوه ضمن خنثی نمودن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه، برای افرادی كه به زخمهای گوارشی مبتلا هستند مفید است.
شناسه خبر:
۸۲۱۲۴
کاهش سکتههای قلبی با خوردن موز
موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که ضمن تأثیر در حفظ تعادل الکترولیتی در سلولهای بدن، با افزایش سطح پتاسیم در بدن خطر سکتههای قلبی را به میزان چشمگیری کاهش میدهد.
۰