به گزارش افکار نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ، در ایام عید بهتر است به جای مصرف انواع آجیل های پر کالری از تخم کدو استفاده شود.

مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل جز مواد غذایی پر ارزش در ایام عید به شمار می آید چنانچه گردو جزو موادی است که دارای اسید چرب امگا۳ است و پسته و فندوق جزو موادی که دارای اسید چرپ امگا ۶ است.

وی افزود: به طور کلی هر گرم آجیل ۵ یا ۶ کیلو کالری انرژی دارد چنانچه ۱۰۰ گرم مغز پسته ۶۰۰ کیلو کالری داشته و معادل یک پرس غذا محسوب می شود و به طور کلی افرادی که آجیل می خورند کمتر غذا مصرف می کنند.

کیمیاگر تصریح کرد: بهترین آجیل در ایام عید، تخم کدوی ریز است که اگر در حد یک استکان خورده شود اشکالی ندارد.

** مصرف خیار در ایام عید به جای سایر میوه ها برای افرادی که دچار اضافه وزن هستند توصیه می شود
کیمیاگر در ادامه گفت: در خصوص مصرف میوه ها در ایام عید باید بگویم که درست است که با مصرف میوه ها مقداری ویتامین ها در بدن ذخیره می شود اما مصرف مجاز آن ۵ یا ۶ سهم در طول روز است و مصرف بیش از حد آن مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می آورد.

وی افزود: خیار با توجه به اینکه میوه ای کم کالری است و ۱۰ کالری دارد افرادی که دارای اضافه وزن هستند می توانند به جای دیگر میوه ها از خیار در ایام عید استفاده کنند.

کیمیاگر تصریح کرد: استفاده از چای به همراه توت وکشمش در ایام عید به جای قند توصیه می شود.