به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا، پزشكان ميگويند زنان باردار بايد يك رژيم غذايي متعادل داشته باشند كه اندكي بيشتر مواد غذايي داشته باشد تا نيازهاي جنين را برآورده كند.

پزشکان توصیه می‌کنند زنان باردار باید حدود ۳۰۰ کالری بیشتر در روز غذا بخورند که به معنی فقط یک وعده اضافی است اما اگر از این بیشتر شود مادر را در معرض ابتلا به چاقی، دیابت و فشار خون بالا قرار می‌دهد و در چاق شدن نوزاد نیز موثر است.

مهمترین غذاها برای یک زن باردار عبارتند از:

- پروتئین‌ها: شامل تخم مرغ، گوشت، ماهی، شیر و فرآورده‌های لبنی

- کربوهیدرات‌ها که فیبر و انرژی را تامین می‌کنند البته از مصرف آرد و شکر تصفیه شده باید خودداری شود و جای آن را غلات سبوس دار و میوه‌ها بگیرند.

- چربی‌ها: شامل اسید چرب DHA و سایر اسیدهای چرب ضروری که برای رشد مغز جنس حنین حیاتی هستند. بنابراین تخم کتان، گردو، لوبیا، روغن زیتون و دانه سویا باید به رژیم غذایی مادران باردار افزوده شود.

- آهن: مصرف سبزیجات برگ پهن و سایر مواد غذایی حاوی آهن مثل توت‌ها، تمشک، ‌لوبیا، آناناس، کشمش، خرما و مواد خوراکی حیوانی برای تامین آهن بدن مادر ضروری است.

- مصرف ویتامین C نیز جذب آهن را در بدن مادر پس از صرف غذا بالا می‌برد و توصیه می‌شود.

- كلسيم: براي كمك به رشد استخوانها، دندانها و فعاليتهاي حياتي بدن جنين، مصرف كلسيم براي مادر در زمان بارداري ضروري است.