به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، "گاراد" ستاره دنباله داری با دو دنباله است که خاستگاه آن در صورت فلکی هرکول قرار دارد.

این دنباله در ۴ فوریه با زاویه حدود ۰.۵ درجه از توده کروی شکل از ستارگان با عنوان M۹۲ عبور کرد و توانست با چشم غیرمسلح از زمین دیده شود.

تلسکوپ نیومکزیکو به دوستداران نجوم اجازه داد که دنباله وسیعی از گرد و غبار را که به شکل ملخ هواپیما و یک دنباله یونی که به سبب باد خورشیدی در جهت مخالف خورشید در حرکت بود را مشاهده کنند.

این توده کروی در فاصله حدود ۲۷ هزار سال نوری از زمین قرار دارد درحالی که دنباله دار تنها در فاصله ۱۲.۵ دقیقه نوری از سیاره زمین واقع شده بود.

روز ۲۴ فوریه ستاره شناسان، " گاراد " را با یک یال سبز - آبی، یک دنباله باریک آبی رنگ از گاز و یک دنباله سرخ - قهوه ای از گرد و غبار رصد کردند.



براساس گزارش مدیا ایناف، این ستاره دنباله دار ۵ مارس از نزدیکی زمین با فاصله ۱.۳ واحد نجومی برابر با حدود ۱۹۵ میلیون کیلومتر از کنار زمین عبور خواهد کرد و در آن روز با چشم غیرمسلح دیده خواهد شد. یک واحد نجومی فاصله میان زمین و خورشید و برابر با ۱۵۰ میلیون کیلومتر است.

دنباله دار " گاراد " که به طور کلی با عنوان c۲۰۰۹ P۱ شناخته می شود در ۱۳ آگوست ۲۰۰۹ توسط یک منجم استرالیایی به نام " جی. جی گاراد " کشف شد.

در نوامبر ۲۰۱۱ این جرم آسمانی دوباره ظاهر شد و به تلسکوپهای نجومی کوچک با قطر لنز تنها ۵ اینچ اجازه داد تا تصاویری زیبا از آن را تهیه کنند.