افکار نیوز به نقل از الف :
باید بدانید همه چیز برمی ‌گردد به غذا؛ رژیم غذایی ژاپنی‌ ها برخلاف دیگر نقاط جهان به تجربه آن ها از طعم‌ ها برنمی ‌گردد.

در حقیقت بشقاب غذایی آن ها مملو است از مواد مفید برای آدمی که طی سال‌ ها تحقیق و پژوهش بومی و علمی به دست آمده است.
معیار آن ها برای خوب و بد بودن غذا در جواب این سوال خلاصه می ‌شود: “چه چیزی برای من مفید است؟ ”
در حالی که بسیاری از ما معیار انتخاب غذای خوب و بد را جواب این سوال می ‌دانیم: “چه غذایی دوست دارم بخورم؟ ” یا “الان هوس چه غذایی کرده ‌ام؟ ” ژاپنی‌ ها اما در ادامه جواب دادن به سوال “چه غذایی برای من خوب است” به این جواب ‌های غذایی رسیده‌ اند.

۱ - زیاد ماهی می ‌خورند
در میان منبع ‌های پروتئین، ماهی یکی از مهم ‌ترین ‌ها است. به باور ژاپنی ‌ها، گوشت قرمز به مقدار چشم‌ گیری گران است و فایده چندانی برای بدن ندارد. اما ماهی هم ارزان ‌تر است و هم سالم ‌تر.
به خاطر داشته باشید در ژاپن تنها ماهی سرخ‌ شده خورده نمی ‌شود و ماهی با روش‌ های زیادی پخته می ‌شود مثل ماهی تنوری، کبابی، آب پز و…
به غیر از همه ی این ها زنان ژاپنی باور دارند پوست ماهی برای زیبایی و شادابی پوست بسیار مفید است.

۲ - به سویا خوردن عادت دارند
سویا در رژیم غذایی ژاپنی ‌ها بسیار پیدا می‌ شود. مخصوصا از زمانی که بررسی‌ ها نشان داده اند که چربی موجود در گوشت و لبنیات، کلسترول را بالا می ‌برد، ژاپنی‌ ها به خوردن بیشتر پروتئین گیاهی که اثر عکس دارد، تشویق شده ‌اند.
سس سویا، توفو و ناتو(دانه سویای مخلوط شده با تخم‌ مرغ خام روی برنج) یکی از حاشیه‌ های اصلی میز غذای ژاپنی ‌ها است.
۳ - آرد گندم و گندم ‌سیاه به هاضمه ‌شان کمک می ‌کند
میزان مصرف نشاسته و آرد سفید در ژاپن زیاد نیست.

رشته ی ژاپنی‌ ها از نشاسته درست نمی ‌شود بلکه از آرد گندم درست می ‌شود؛ البته هم آرد گندم سفید و هم سیاه که هر دوی آن ها نسبت به نشاسته، سالم‌ تر هستند.
شاید بگویید بخش عمده‌ای از غذای ژاپنی‌ ها برنج است اما اگر دقت کنید می‌ بینید شاید آن ها در وعده‌ های غذایی خود همیشه برنج داشته باشند اما میزان برنجی که می‌ خورند بسیار کم است.
۴ - در ظرف‌‌ های کوچک غذا می‌ خورند
وعده غذایی ژاپنی ‌ها تقریبا یک‌ چهارم غذای اروپایی‌ ها است.
هر چند شما ظرف ‌های زیادی روی میزهای آن ها می‌ بینید اما غذای کمی در آن ها است و یکی از یکی سالم ‌تر است.

۵ - اهل چای سبزند
در آخر هم این که ژاپنی ‌ها به چای سبز ارادت خاصی دارند. این چای به دو صورت سرد و گرم آماده می ‌شود و خیلی اثرات مثبت دارد.
میزان کافئین چای، نصف قهوه است، چای سبز به هضم چربی کمک می کند، مخصوصا زمانی که سرخ کردنی میل کرده اید.