به گزارش افکارنیوز، در زمان هاي قديم براي درمان بيماري هاي متفاوت از کرفس استفاده مي شد. در اوايل قرون وسطي، آب کرفس به منظور درمان سنگ صفرا، يبوست، ناراحتي هاي مربوط به قاعدگي، کبد و کيسه صفرا به کار برده مي شد. به نوشته سايت هلث نيوز، آب کرفس بسيار مغذي است و از آن جا که قليايي است، در ميزان PH بدن که براي سلامت مفيد است، تعادل ايجاد مي کند. تمام قسمت هاي اين گياه سرشار از ماده معدني و ويتامين است. علاوه بر آن داراي هورمون هاي گياهي و روغن هاي مهم درماني است که بوي خاص کرفس را به وجود مي آورد. اين روغن براي تنظيم سيستم عصبي و ايجاد آرامش مفيد است. سديم موجود در آن هم قابل حل و براي بدن لازم است. سديم به بدن کمک مي کند تا ماده مغذي ديگري را که وارد بدن مي شود جذب کند.آب کرفس بهترين نوشيدني براي تامين آب بدن ورزشکاران به حساب مي آيد.

* ویتامین C موجود در کرفس آنتی اکسیدان مهم و تقویت کننده سیستم ایمنی است. * خاصیت سم زدایی، هضم کننده غذا و تنظیم کننده مایعات بدن را دارد. * کرفس دارای حداقل ۸ ترکیب ضد سرطانی است. * ماده شیمیایی آن باعثکاهش کلسترول مضر می شود. * ماده ای به نام پلی استیلن موجود در کرفس به طور معجزه آسایی، هر نوع التهاب از جمله آرتریت روماتوئید، آسم، برونشیت، التهاب استخوان و مفصل و نقرس را تسکین می دهد. * براساس طب چینی، مصرف روزانه آب کرفس به مدت یک هفته، به طور چشمگیری فشار خون را کاهش می دهد. * در کشور ژاپن به بیماران آرتریت و دردهای عضلانی رژیم کرفس خالی توصیه می شود. * ویتامین C موجود در آن با علایم سرماخوردگی مقابله می کند.

منبع: روزنامه خراسان