چلوکباب و چلوخورش نرخ مصوب ندارد

به گزارش افکارنیوزبه نقل از ایسنا، رحمن رحیم پور مطلق اظهار کرد: اتحادیه و رستوران‌ها تا زمانی که مواد اولیه و هزینه‌های جانبی پخت تا شش ماه با قیمت ثابت برایشان تامین نشود نمی توانند نرخ مصوبی داشته باشند. قیمت‌ها هر روز با نوسان مواجه می‌شوند و در هفته یک قیمت ثابت ندارند.

وی با بیان این‌که نمی توانیم یک نرخ مصوب واحد داشته باشیم، ادامه داد: رستوران‌ها همگی به یک اندازه سرمایه‌گذاری نکرده اند و کیفیت غذای آن ها نیز یکسان نیست که یک نرخ مصوب واحد داشته باشیم.

رییس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش خاطرنشان کرد: تنها می توانیم درجه بندی رستوران‌هارا به روز کنیم و یک قیمت در هر سطح داشته باشیم که در حال حاضر اتحادیه چهار سطح دارد که در سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۴ مصوب شده است. این در حالی است که درجه بندی جدید باید دارای ۱۰ سطح باشد.

رحیم‌پور مطلق خاطرنشان کرد: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، شورای اصناف و مجمع امور صنفی متولیان این امر هستند واین‌ها باید نرخ مصوب را تهیه و تایید کنند.

او در پایان گفت: ۱۲۰۰ جواز در تهران برای رستوران ها صادر شده است.