به گزارش افکارنیوز، سیداحمد صفوی در برنامه نظارت جدی و بهداشتی میادین و بازارها که به مناسبت استقبال از نوروز برگزار شد، اظهار داشت: یکصد شاخص برای نظارت کیفی بر محصولات پروتئینی و … در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در محیط کار و ایمنی آن نظارت کاملی شده است و از این صد شاخص ۸۰ شاخص در بحثکنترل کیفی و ۲۰ شاخص دیگر در بحثمحیط و بهداشت فردی است.

صفوی بیان داشت: ۱۱ هزار نفر ساعت کار در نظر گرفته شده برای این طرح که ۴۰ نفر در ۴ محور کارشناسی اقدام می‌کنند.

مدیرعامل سازمان میادین و میوه‌ و تره‌بار شهر تهران بیان داشت: نظارت کیفی کنترل محصولات از جمله تاریخ مصرف، کیفیت میوه، نظارت بر کارگران و ایمنی بازار از اقدامات طرح نظارتی و مشکلات ساختاری بازارها و غرفه‌های میدانی نیز در نظر گرفته شده است.

صفوی بیان داشت: جایگاه‌های ویژه‌ای برای میادین در نظر گرفته شده تا محصولات پرمصرف به متقاضیان با سهولت بیشتری داده شود.

وی گفت: با توجه به اینکه تقاضا و عرضه در ایام نوروز افزایش داده می‌شود برای سهولت در دسترسی شهروندان نیز اقداماتی صورت گرفته است.

وی افزود: ۸ تکنیک نظارتی و ۴ اکیپ سلامت و بهداشت نیز در نظر گرفته شده که با مردم ارتباط دارند و سلامتی و بهداشت محصولات را چک میکنند.