تولید آب معدنی ۴۰ درصد کم شد

پیمان فروهر با بیان اینکه شرایط تامین مواد اولیه بطری تغییر مثبتی نداشته است، اظهار کرد: تنها تغییری که صورت گرفته مربوط به قیمت پت بوده که طی ۱۰ روز گذشته از کیلویی ۱۸ هزار تومان به ۲۸ هزار تومان رسیده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی درباره تاثیر آزادسازی سقف رقابت محصولات پتروشیمی در بازار، افزود: این بخشنامه دیکته نانوشته است و هنوز مشخص نیست تاثیر آن بر بازار چه خواهد بود اما، قطعا قیمت مواد اولیه در بورس با این بخشنامه ۲ برابر خواهد شد و وضعیت بازار آزاد مشخص نیست به چه سمتی حرکت کند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا با این بخشنامه دلالان حذف خواهند شد، گفت: بنده اعتقاد ندارم با این بخشنامه دلالان حذف شوند اما، متولیان این تصمیم بر این باور هستند که وضعیت بازار آزاد بهتر خواهد شد.

فروهر با بیان اینکه تولیدکنندگانی که مواد خود را از بورس تهیه می‌کنند قاعدتا از این بخشنامه رضایت خواهند داشت، ادامه داد: ۹۰ درصد تولیدکنندگان آب معدنی سهیمه‌ای در بورس ندارند و مواد موردنیاز را از بازار آزاد تهیه می‌کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی درباره بخشنامه ممنوعیت صادرات پریفورم و تاثیر آن اظهار کرد: این بخشنامه اجرایی شده اما، اینکه وضعیت را تغییر بدهد اثری نداشته و چیزی احساس نکردیم، شاید جلوی بدتر شدن اوضاع را گرفته است.

وی ادامه داد: علی رغم بخشنامه وزیر صنعت مبنی بر اختصاص سهمیه به تولیدکننده نهایی اما، بخشنامه اجرایی نشده است.

فروهر درباره وضعیت تولید خاطرنشان کرد: قیمت درب بطری، لیبل و پت افزایش زیادی داشته و موجب کاهش ۴۰ درصدی تولید شده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی تاکید کرد: برخلاف خواست تولیدکنندگان اما، اگر شرایط تولید به همین منوال باشد ناچار خواهیم بود قیمت را افزایش دهیم تا بتوانیم هزینه‌ها را پوشش دهیم.