به گزارش افکارنیوز، حسین نجابت در گفتگو با همشهری آنلاین درباره آخرین وضعیت قیمت بنزین گفت: قیمت حاملهای انرژی در مرحله دوم هدفمندی یارانهها در اختیار دولت است اما در رایزنیها باید نظر مجلس نیز تأمین شود تا تعامل داشته باشیم و بتوانیم با همدیگر کار کنیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: دولت اعتقاد دارد افزایش قیمت بنزین در مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها باید با شیب تندتر انجام شود، در حالی که ما می‌گوییم یک مقدار آهسته‌تر.

وی ادامه داد: نظر مجلس این است که قیمت بنزین در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها اطراف ۷۰۰ تومان باشد اما دولت علاقمند است قیمت بنزین بیشتر از هزار تومان شود.

بر طبق این گزارش، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس نیز فروردین ماه امسال حداکثر میزانی که ممکن است در کمیسیون تلفیق مجلس برای افزایش قیمت بنزین در سال ۹۱ تصویب شود را برابر ۱۴۰ تومان اعلام کرد و گفت: حداکثر قیمت بنزین در سال ۹۱ برابر ۸۴۰ تومان می‌شود اما در کمیسیون تلفیق تلاش می‌کنیم تا قیمت بنزین همان ۷۰۰ تومان بماند.

سیدعماد حسینی در گفتگو با همشهری آنلاین با بیان این مطلب از مطرح شدن پیشنهاد ثابت ماندن قیمت بنزین در نشست‌های آتی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: از آنجا که در ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، شیب تندی برای افزایش قیمت بنزین برداشته شد بنابراین در سال ۹۱ نباید افزایشی در قیمت بنزین داشته باشیم.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در توضیح بیشتر گفت: با توجه به اینکه نرخ بنزین به اندازه سه فاز هدفمندی یارانه‌ها افزایش داشته، کمیسیون تلفیق برای بنزین سقف تعیین می‌کند و اجازه افزایش قیمت بنزین را صادر نخواهد کرد.

حسینی با بیان اینکه دولت در اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مجاز به افزایش ۲۰ درصدی قیمت حامل‌های انرژی بوده است به همشهری‌آنلاین گفت: با توجه به اینکه از همان ابتدای افزایش قیمت بنزین، نرخ بنزین به اندازه سه فاز هدفمندی یارانه‌ها افزایش داشته است لذا در اجرای مرحله دوم هدفمندی، هر گونه افزایش قیمتی خلاف قانون هدفمندی است و قانون را نقض می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر قرار بر این است که قانون پیاده شود بنزین در سال ۹۱ نباید افزایش قیمت داشته باشد. اگر هم کمیسیون تلفیق بخواهد افزایش قیمتی برای بنزین در سال ۹۱ متصور باشد، افزایش قیمت بیشتر از ۲۰ درصد قابل تصور نیست.