افکارنیوز: "بر اساس بررسي هاي صورت گرفته توسط موسسه تحقيقاتي "پرينستون"، "دانشگاه ويرجينياي غربي" از لحاظ محيط غير اخلاقي و انجام اعمال ناشايست همچون "روابط جنسي، استعمال مواد مخدر و مشروبات الكلي، پارتي هاي مفتضح شبانه، رفتارهاي خشونت آميز و تعداد دانشجويان اخراجي در سال" در رده نخست قرار گرفته است".

بنابر گزارش پلیس " تنها در طول هفته گذشته ۱۰۰ دانشجو از این دانشگاه به خاطر خشونت های جنسی، خرید و فروش و استعمال مواد مخدر در دانشگاه و سایر تخلفات جهت امر بازجوئی به اداره پلیس احضار شدند.

۱۱۵ مورد اخراج از این دانشگاه در طی یک سال از نمونه های دیگر وجود بی نظمی کامل است که مجموعه همه اینها باعثگردیده که موسسه پرینستون این دانشگاه را از میان ۲۰ دانشگاه برتر آمریکا از لحاظ بی نظمی و غیر اخلاقی بودن، در رده اول قرار دهد و در نهایت این دانشگاه عنوان شرم آورترین دانشگاه را در آمریکا به خود اختصاص دهد و حتی از دانشگاه هایی چون اوهایو و یوتا هم جلو بزند!!

گزارش های پلیس حاکی از آن است که آخر هفته ها(روزهای شنبه و یک شنبه) در دانشگاه ویرجینیای غربی غوغائی برپاست. بی بندباری های بیش از اندازه در پارتی های شبانه، سر و صدا موزیک و دانشجویان مست که با انجام اعمال شنیع و خشونت های رفتاری همه ساکنین محل را عاصی کرده اند از جمله ویژگی های این دانشگاه است.

فقط در طول هفته جاری موارد زیادی پرونده کیفری تشکیل شده که همگی مربوط به دانشجویان این دانشگاه می شود، ازجمله دو مورد حمله به پلیس، سه مورد رانندگی در حالت مستی، ۶ مورد خشونت جنسی، ۵ مورد آزار و اذیت صاحبان فروشگاه.



به نظر می رسد آزادی جنسی بیش از حد در دانشگاه های آمریکا که زمانی به عنوان آزادی مدنی و حق شهروندی محسوب می شد امروزه تحصیل و تدریس را در این دانشگاه ها زیر سوال برده است.

نکته جالب نیز اینجاست که مقامات آمریکایی نه تنها به فکر حل این معضلات در محیط های علمی نیستند بلکه از سوی دیگر مقابله با گسترش بزه در دانشگاه های ایران نیز به شدت مورد اعتراض آن هاست.

درهمین زمینه رادیو فردا، ارگان رسمی سازمان جاسوسی آمریکا نوشت: ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه، ۳۱ مرداد ماه، با تأکید بر برتری شمار زنان دانشجو در ایران بر مردان، عدم پذیرش زنان در ۷۷ رشته دانشگاهی مهم را موجب عقب‌گرد قابل توجه زنان خواند.

نولند دربیانیه خود اعلام کرد که این گونه فعالیت ها ضمن تضعیف تلاش‌های زنان ایران برای رقم زدن آزادانه آینده خود، پتانسیل نیروی کار ایران را کاهش می‌دهد.

حال این سوال مطرح است که گسترش ناهنجاری های اجتماعی از جمله تجاوز، مواد مخدر، دانشجویان مست و غیره که حاصل سیاست های باز آمریکایی است باید مورد انتقاد قرار بگیرد یا اصلاح و تخصصی کرن علوم به افراد، در ایران؟!

لازم به یاد آوری است، با وجود این همه بی بند و باری هنوز هم بسیاری از آژانس های مهاجرتی خارج از کشور از این دانشگاه ها به عنوان امن ترین و بهترین مکان برای تحصیل یاد می کنند و به تبلیغ این دانشگاه ها از طریق شبکه های ماهواره ای می پردازند و جوانان را به ورود به این محافل علمی نا امن ترغیب می کنند!!

منبع: جام نیوز