جایزه ویژه ایران به همسر اوباما!

به گزارشافکارنیوز،ابتکار ایران برای اعطای جایزه جایزه " quotation mark " «باروت خیس» به همسر باراک اوباما رئیس جمهور امریکا با استقبال نمایندگان ۲۷کشور مواجه شد.

«اعطای جایزه اسکار به فیلم ضد ایرانی «آرگو» از سوی همسر اوباما، اعضای شورای سیاست‌گذاری کنگره ره‌آورد سرزمین نور را بر آن داشت تا جایزه‌ای تحت عنوان " باروت خیس " را به کسی بدهند که به صورت ناخواسته و علی رغم میل باطنی خود، خدمت بزرگی به انقلاب کرده است.»

سرتیپ دوم پاسدار یعقوب سلیمانی مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری بسیج کشور در این باره گفت: به جهت افشاگری سینمای هالیوود و اهدای جایزه اسکار به فیلم آرگو که دسترنج کاخ سفید است، دعوتنامه ای به سفیر سوییس ارسال شد تا در این مراسم که روز پنجشنبه هشتم فروردین در مرز بین المللی شلمچه برگزار می شود حضور یابد.

وی افزود: تاکنون بیست و هفت ملیت اعلام آمادگی کردند تا در مراسم کنگره ره آورد سرزمین نور در اهدای جایزه به همسر اوباما مشارکت داشته باشند.
وی گفت: مردم باید بدانند عقبه این قبیل جوایزی که اهدا می شود، هنری نیست بلکه مسائل سیاسی را در موضوع دخالت می دهند و به واسطه این حرکت و افشاگری لازم بود که ما هم تقدیر و تشکری از عامل این حرکت داشته باشیم، به همین دلیل جایزه ای به صورت تندیس آماده شده است که با حضور ملیت های مختلف به سفیر سویس به عنوان حافظ منافع امریکا در ایران یا نماینده وی اعطاء می شود.

دهمین کنگره بین المللی ره آورد سرزمین نور نور امروز با حضور میهمانان خارجی و اعضای کاروان های راهیان نور در محل یادمان شهدای شلمچه آغاز شد.

این کنگره به مدت سه روز تا دهم فروردین با حضور بیش از پنج هزار نفر از مسوولین کشوری، لشکری، جمعی از هنرمندان و اعضای کاروانهای راهیان نور در مشهد شهیدان شلمچه جریان دارد.

مسئول بخش بین‌الملل کنگره بین‌المللی ره‌آورد سرزمین نور اعلام کرد: سفارت سوئیس به دعوتنامه دریافت جایزه «باروت خیس» به نمایندگی از همسر اوباما پاسخ نداده است.
دکتر اسفندیاری افزود:پس از قطعی شدن برگزاری این کنگره، برای سفیر دولت سوئیس (حافظ منافع آمریکا در ایران) دعوتنامههای متعددی ارسال شد تا به نمایندگی از میشل اوباما همسر رئیس جمهور آمریکا در جشنواره شرکت کرده و جایزه را پس از دریافت به همسر اوباما تحویل دهد اما تا به این لحظه جوابی از سوی این سفارت خانه به ما نرسیده است.