باراک اوباما، رییس جمهور سلفی باز

به گزارش افکارنیوز، موج سلفی بازی، تنها به افراد عادی جامعه، هنرمندان و ورزشکاران و به قولی سلبریتی ها، محدود نمی‌شود.

در جامعه سیاست نیز، سلفی بازی از استقبال زیادی برخوردار است و سران کشورهای جهان، هر از گاهی از سلفی گرفتن برای انتشار پیام‌ها و مواضع خود در قالب سایبر دیپلماسی استفاده می‌کنند. سلفی بازی روسای جمهور جهان به ویژه رییس جمهور آمریکا، در سال‌های اخیر افزایش یافته است و سرزمین‌های دیجیتالی شبکه‌های اجتماعی نیز، به کمک تصاویر سلفی آمده است.

رییس جمهور ایالات متحده، نخستین رییس جمهور سیاه پوست این کشور است که از سال ۲۰۰۸ میلادی زمام امور را در این کشور در دست دارد. وی، همچنین نخستین رییس جمهور این کشور است که عکس دیجیتالی رسمی به عنوان رییس جمهور گرفته است و علاوه بر این، گرفتن عکس سلفی را به عنوان یکی از تفریحات خود، در نظر دارد.

تصاویر سلفی زیادی از رییس جمهور امریکا در دسترس می‌باشد که برخی از آن ها، در شبکه‌های اجتماعی از قبیل اینستاگرام و فیس بوک، بارها توسط کاربران به اشتراک گذاشته شده است. به دلیل علاقه اوباما به گرفتن عکس سلفی در مراسم مختلف، ایشان بارها در حالت گرفتن عکس سلفی، توسط دوربین رسانه‌های مختلف جهان شکار شده است. سلفی گرفتن جلوی آینه و شکلک درآوردن اوباما، یکی از خبر ساز ترین سلفی‌های جهان را در سال‌های اخیر به وجود آورد که نشان دهنده شوخ طبعی و علاقه اوباما به فیگورهای آرتیستی می‌باشد.

(سلفی اوباما روبروی آینه با ادا درآوردن‌های مختلف)

یکی از جنجالی‌ترین سلفی‌های تاریخ سلفی بازان را باید، در سلفی اوباما با نخست وزیر دانمارک دانست. وی به همراه دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، روبروی دوربین نخست وزیر دانمارک، خانم تورینگ اشمیت قرار گرفت. این سلفی که در مراسم درگذشت نلسون ماندلا، رهبر فقید آفریقای جنوبی گرفته شده بود، سلفی اوباما نام گرفت. یکی از دلایل مطرح شدن این تصویر، حضور همسر اوباما، میشل اوباما، در کنار دست ایشان بود که نشان می‌داد، خانم اوباما، با لباس سیاه و حالت غمگین، در کنار شوهر خندانش که در حال سلفی گرفتن با یک خانم و آقا هست، نشسته است و در حال فکر کردن می‌باشد.

(عکس سلفی اوباما با نخست وزیر دانمارک و نخست وزیر انگلیس)

از دیگر سلفی‌های جنجالی اوباما، می‌توان به سلفی‌هایی که با آی پد، در داخل دفترش در کاخ سفید، گرفته است، اشاره نمود. در این سلفی‌ها، اوباما در حالی که ژست‌های مختلفی روبروی دوربین می‌گیرد، مشغول سلفی گرفتن می‌باشد. این سلفی‌ها نیز، با بازتاب گسترده ای در فضای شبکه‌های اجتماعی همراه شد و نشان می‌داد که رییس جمهور اوباما، تا چه اندازه به سلفی گرفتن علاقمند است.

(سلفی اوباما با آی فون در حال چشمک زدن)

(خنده‌های اوباما در مقابل آی فون – یک سلفی در کاخ سفید)

اوباما فقط با لباس رسمی سلفی نگرفته است. برخی از سلفی‌های وی، در مراسم رسمی و نظامی بوده است که یکی از آن ها، با لباس نیروی دریایی بود.

(عکس سلفی اوباما با مسئولان نیروی دریایی ارتش امریکا)

سلفی اوباما با دیوید اورتیز، نیز با انتشار بین المللی همراه شد. اوباما در این سلفی، پیراهنی در دست داشت که نام اوباما را با شماره ۴۴، همراه می‌کرد.

(عکس سلفی اوباما با دیوید اورتیز - بسکتبالیست حرفه‌ای آمریکایی تیم بوستون ردساکس)

سلفی گرفتن با رقاصان محلی و جامعه سرخپوستان امریکا نیز، از جمله کلکسیون‌های سلفی آقای رییس جمهور را تشکیل می‌دهد.

(سلفی میشل اوباما و باراک اوباما با یک رقاص سنتی سرخ پوست)

اوباما، با دانش آموزان، سلفی زیادی می‌گیرد و بعضی از مدارسی که وی به آن جا مراجعه می کند، همیشه مملو از درخواست‌های دانش آموزان است که می گویند: آقای رییس جمهور! با ما سلفی می‌گیری؟!؟

(سلفی اوباما با یک دختر مدرسه ای در آلمان)

(عکس سلفی ناتاشا و مالیا، دختران آقای اوباما)

گفتنی است، اصل واژه «سلفی» نخستین بار در سال ۲۰۰۲ ابداع شد، در آن زمان یک مرد استرالیایی عکسی از خود در اینترنت منتشر کرد و از واژه سلفی استفاده کرد، اما جالب است بدانید که نخستین عکس از خود تاریخ را یک شیمی‌دان جوان مقیم فیلادلفیا در سال ۱۸۳۹ گرفت، این مرد جوان رابرت کورنلیوس نام داشت، در آن زمان تجهیزات عکاسی مثل امروز نبود به همین خاطر وی با برداشتن پوشش لنز به سرعت در مقابل دوربین عکاسی قرار گرفت و یک دقیقه‌ای در مقابل دوربین ایستاد، تا عکسش را نگاتیو ثبت کند. یکی دیگر از عکس‌های سلفی قدیمی عکس مشهور و تاریخی زیر است که به سال ۱۹۲۰ مربوط می‌شود.

(قدیمی‌ترین عکس سلفی تاریخ که در سال ۱۹۰۲ میلادی گرفته شد)

عکس سلفی با گسترش شبکه‌های اجتماعی به خصوص اینستاگرام ترویج پیدا کرد به طوری که واژه‌نامه آکسفورد، در سال ۲۰۱۳ واژه selfie را واژه سال معرفی کرد. اکنون، میلیون‌ها تصویر سلفی از صدها میلیون کاربر اینترنت در فضای وب منتشر شده است که اکثر آن‌ها، از طریق شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود.

اگر در یک ویدئو قصد دارید با سلفی‌های اوباما همراه شوید، ویدئو. زیر به شما پیشنهاد می‌شود.
این ویدئو، توسط شبکه خبری سی سی تی وی چین تهیه شده است. ویدئویی که در زیر مشاهده می‌کنید، میلیون‌ها بار در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد و دیده شد.

این ویدئو نگاهی دارد به شیرین کاری‌های اوباما در توییتر و فیس بوک و هنگام سلفی گرفتن که جالب توجه است.