به گزارش مهر، کاظم حسین الزبیدی اظهار داشت: آمار دقیقی از تعداد منافقین درعراق وجود ندارد و ارقام ضد و نقیضی در این رابطه منتشر می شود به عنوان مثال بیشترین آمار، رقمی بیش از ۳ هزار نفر را نشان می دهد.

وی افزود: برخی از منافقین تمایل دارند از مقر خود در اردوگاه اشرف فرار کنند و به جمهوری اسلامی ایران بازگردند و مقامات ایرانی نیز افرادی که دستشان به خون کسی آلوده نیست را می پذیرد.

زبیدی در ادامه گفت: هر چند منافقین در حال حاضر به طور رسمی از سوی آمریکا حمایت نمی شوند و پرونده امنیتی اردوگاه اشرف به دولت عراق واگذار شده، اما آمریکایی ها به طور محرمانه از این افراد حمایت می کند و من معتقدم دولت آمریکا از منافقین برای اعمال فشار سیاسی بر ایران استفاده می کند که دولت عراق شدیدا با این مسئله مخالف است.

به گفته وی، دولت عراق قاطعانه خواهان خروج منافقین ازعراق است و به این افراد اختیار داده به هر کشوری که تمایل دارند پناهنده شوند بدون اینکه مجبور باشند به ایران بازگردند.

دبیر اتحادیه روزنامه نگاران عراق اظهار داشت: گروهک تروریستی منافقین همچون یک شهروند عادی در عراق زندگی نمی کنند بلکه در محل اقامت خود در حال آموزش نظامی هستند و تلاش می کنند به سلاح های پیشرفته دست یابند و همه این افراد چه زن و چه مرد، پیر و جوان لباس نظامی به تن می کنند که دولت عراق به شدت با اینگونه اقدامات مخالف است.

وی خاطرنشان کرد: دولت عراق هرگز اجازه نمی دهد افرادی تحت هرعنوانی چه مخالف یا آواره لباس نظامی به تن کنند و درصدد آزار و اذیت ملت عراق و ایران باشند.

وی افزود: طبق توافقنامه ژنو یک مخالف می تواند به صورت مسالمت آمیز در کشوری زندگی کند یا پناهنده شود اما منافقین برخلاف این امر رفتار می کنند و به معنای واقعی گروهک تروریستی محسوب می شوند که علیه ملت عراق و ایران جنایت هایی مرتکب شده اند.

زبیدی اظهار داشت: طبق همین توافقنامه ژنو عراق نمی تواند با خشونت و زور منافقین را از خاک خود اخراج کند لذا پارلمان عراق بالاجماع تصویب کرده منافقین باید تا اخر سال جاری میلادی خاک عراق را ترک کنند.

وی خاطرنشان کرد: دولت عراق در حال رایزنی با سازمان ملل متحد، آمریکا و کمیته صلیب سرخ جهانی است تا منافقین در صورت عدم بازگشت به ایران و خروج از عراق به کشور سومی پناهنده شوند، اما تاکنون هیچ کشوری آمادگی خود را برای پذیرش این افراد اعلام نکرده است.

وی تصریح کرد: در پایان باید عرض کنم منافقین نزد ملت عراق چهره بسیار منفوری دارند و حتی اگر توافقننامه ژنو که اجازه پناهندگی به گروه های تروریستی را نمی دهد نیز اجازه دهد ما معتقدیم منافقین هرچه سریعتر باید خاک عراق را ترک کنند.

اردوگاه اشرف که اخیرا به " عراق جدید " تغییر نام داده، در استان دیاله عراق حدود ۳۵۰۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین را در خود جای داده است. گروهک تروریستی منافقین از دهه هشتاد پادگان نظامی اشرف دراستان دیاله(۵۷ کیلومتری شمال شرق بغداد) را به عنوان مقر خود برگزید.

دولت عراق پرونده امنیتی این اردوگاه را اوایل سال ۲۰۰۹ از نظامیان آمریکایی تحویل گرفت و نیروی امنیتی ویژه ای برای حمایت از این اردوگاه تشکیل داد؛ دولت عراق اخیرا برای خروج اعضای این گروهک تروریستی از خاک این کشور تا پایان سال جاری میلادی ضرب الاجل تعیین کرده است.

گروهک تروریستی منافقین علاوه بر اقدامات تروریستی علیه ملت ایران در همکاری با رژیم دیکتاتوری بعث سابق و القاعده جنایتهای فراوانی نیز علیه ملت عراق مرتکب شده است.