انتقاد شدید علم الهدی از دولت رئیسی به خاطر این موضوع

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امروز در دیدار با سید سعید راد معاون وزیر جهاد و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی که با حضور اعضای هیئت‌مدیره شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تأمین امنیتی معیشتی مردم اظهارداشت: شما کفیل ارزاق شیعیان علی ابن موسی‌الرضا(ع) هستید. این کشور، مملکت امام زمان(عج) و سرزمین امام هشتم است و اکنون که اداره معیشت این مردم بر عهده شما واگذار شده، باید نگاه تکلیف‎مدارانه به این مسئولیت خود داشته باشد و آن را یک وظیفه شرعی بدانید.

وی افزود: حقیقت این است هر قدر هم که مملکت از نظر تمدن، فرهنگ، فناوری و دانش پیشرفته باشد، مردم آسوده‎خاطر نخواهند بود و امنیت افکار عمومی تأمین نخواهد شد مگر اینکه مردم از سفره‌های خود اطمینان داشته باشند. کشاورز، کارگر، کارمند و اقشار مختلف از این مردم عزیز باید مطمئن باشند سفره‌ای که امروز برای خانواده خود تهیه می‌کنند، فردا هم توان تأمین آن را خواهند داشت و این، معنی دقیق همان امنیت معیشت سفره‎هاست.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت تلخ است که بازار ارزاق مردم، مدت‎هاست از وجود دزدهایی رنج می‌برد که در مقام دلال، دسترسی این ملت را به رزق حلال خدا سخت می‌کنند. برادران، ببینید آرد پاک و باکیفیتی که شما تهیه می‌کنید با نانی که در سفره مردم قرار می‌گیرد، چقدر فاصله دارد. اینکه نگاه کنیم ببینیم در برخی نانوایی‌ها، نان به سه نرخ متفاوت به مردم عرضه می‌شود، این خیلی بد است. این پذیرفته نیست نانی که به قیمت مصوب ارائه می‌شود، کیفیت نداشته باشد تا سودجویان  بتوانند محصول باکیفیت و مطلوب خود را به چند برابر قیمت مصوب عرضه کنند و مردم نیز ناچار به خرید باشند.

وی ادامه داد: سفره کارگران ما برای خرید نان سنگک 20 هزار تومانی کشش ندارد. بازار مرغ و گوشت اگر دچار نوسان و تلاطم باشد، باعث می‌شود اقلام ضروری بیشتر از سفره مردم فاصله بگیرد. به همین دلیل است که می‌گوییم یک نظام دقیق صنفی برای نظارت دقیق و سخت‌گیرانه بر بازار تعریف کنید تا بساط سوداگران و سودجویان جمع شود.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی

رشد 45 درصدی خرید تضمینی گندم

در ابتدای این دیدار، معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن ارائه گزارشی از تلاش دولت سیزدهم در تأمین اقلام اساسی و مایحتاج موردنیاز مردم گفت: در سال جاری، واردات اقلام غذایی موردنیاز بازار داخلی بیش از شش میلیون تن کاهش داشته زیرا تا پایان فصل کشت امسال، بالغ بر 10 میلیون و 360 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری کرده‌ایم که نسبت به سال گذشته، رشد 45 درصدی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: بیش از 83 هزار نانوایی نوع یک و نوع دو در کشور فعالیت دارند که پس از اجرای طرح هوشمندسازی، همگی براساس میزان پخت روزانه خود از سرانه سهمیه آرد برخوردار می‌شوند. به برکت همین هوشمندسازی و خرید تضمینی گندم از کشاورزان، مدت دوام ذخایر غذایی کشور به‌طور خاص در حوزه آرد و نان از مرداد 1403 نیز فراتر رفته و طبق برنامه‌ریزی‌های دقیق، در سه ماه پایانی امسال و سه ماه ابتدایی سال 1403، هیچ مشکلی در تأمین نان مردم به وجود نخواهد آمد.