به گزارش افکارنیوز، سید جلال یحیی‌زاده در گفت‌وگو با خانه ملت درباره ادعای معاون پارلمانی وزارت ورزش مبنی بر تلاش هیئت رئیسه مجلس برای انصراف امضاکنندگان استیضاح عباسی گفت: من از جانب هیئت رئیسه مجلس تلاشی برای منتفی شدن استیضاح وزیر ورزش مشاهده نکردم ولی تلاشهای مختلفی از سوی برخی نمایندگان و یا حتی برخی از مردم و دولتمردان دیده شد که استیضاح را در شرایط فعلی و با توجه به اوضاع وخیم اقتصادی، حرکتی انحرافی دانسته اند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی افزود: عده ای معتقدند، نباید موضوع استیضاح وزیر ورزش را جزو اولویت ها دانست و در حال حاضر باید تمام هم و غم خود را مصروف کنترل بحرانهای اقتصادی و برخورد و مقابله با برخی مدیران ضعیف دستگاههای این حوزه کرد.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس اضافه کرد: با چنین استدلالهایی، احتمال زیادی وجود دارد که تعدادی از نمایندگان از درخواست خود برای استیضاح عباسی منصرف شوند و امضای خود را پس بگیرند؛ ولی هنوز تعداد امضاها از حد نصاب پایین تر نیامده است.

این نماینده مجلس نهم توضیح داد: بدشانسی وزارت ورزش که از قدرت لابی گری خوبی نیز برخوردار است، این بود که مجلس در این هفته جلسه علنی نداشت و نمایندگان شهرستانها که عمدتا این استیضاح را امضا کرده اند، در حوزه های انتخابیه به سر می برند و دسترسی به آنها برای وزارتخانه مشکل بود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه " طبق قانون، هیئت رئیسه نمی تواند جلسه استیضاح را به روز دیگری موکول کند " ادامه داد: من احتمال میدهم جلسه مختصری قبل از جلسه علنی روز یکشنبه(شانزدهم مهر) برگزار شود و با وساطت برخی نمایندگان با سابقه تر، موضوع استیضاح به احتمال زیاد منتفی خواهد شد.

یحیی زاده با تاکید بر اینکه " تا کنون چیزی در باره این جلسه گفته نشده است " توضیح داد: البته وزارت ورزش نمی تواند به حساب احتمالات خود را از پاسخگویی کنار بکشد و طبق قانون موظف است خود را برای دفاع آماده کند؛ اما اگر یکشنبه فرجی حاصل شد، شاید در دستور کار آن روز صحن علنی مجلس قرار نگیرد.

وی از نمایندگان امضاکننده استیضاح عباسی خواست تا ابتکار عمل داشته باشند و بیان کرد: نماینده ها در خصوص استیضاح وزیر ورزش باید با ابتکار و اراده خودشان کار کنند؛ یعنی برای اینکه مجلس بتواند در روز یکشنبه به مسائل اقتصادی و ارزاین بحران بزرگ بپردازد، بدون اینکه با وزیر ورزش جلسه بگذارند و تنها با هماهنگی یکدیگر، تعداد امضاها را به زیر حد نصاب برسانند تا استیضاح عباسی از دستور کار مجلس خارج شود و سپس میان خودشان مهلت بگذارند تا مثلا دو هفته بعد، این موضوع را مجددا مطرح کنند.

عضو فراکسیون ورزش مجلس اضافه کرد: در این حالت هم به افکار عمومی که نگران ارز هستند، توجه شده و هم شائبه معامله نمایندگان با وزارتخانه از بین می رود.