بیشترین رای مجلس به کدام وزرا تعلق گرفت؟

پیرو رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح حائز بیشترین آرای موافق شد. آرای موافقت با تصدی وی بر وزارت دفاع 261 رای بود.

پس از امیر حاتمی، سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کسب 253 رای موافق در رتبه دوم قرار دارد و پس از وی نیز عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور نیز با اخذ 250 رای موافق در رتبه سوم قرار دارد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه با 236 رای موافق در رتبه چهارم رای اعتماد نمایندگان مجلس قرار گرفت.

در سال 92 هنگام تشکیل کابینه یازدهم،  علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، 274 رای کسب کرد و رکورد اخذ آرای موافق را در تاریخ جمهوری اسلامی شکست؛ که با احتساب آرای امروز نمایندگان به وزرا رکورد طیب نیا کماکان دست نخورده باقی ماند.

همچنین در جریان رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی، از میان وزرایی که موفق به اخذ رای اعتماد نمایندگان شدند محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با 152 رای موافق، کمترین آرای موافق را اخذ کرد.

حبیب الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو با 133 رای موافق نتوانست برای تصدی وزرات نیرو از مجلس رای اعتماد بگیرد. تعداد آرای ماخوذه  در جلسه رای اعتماد امروز 288 رای بود. با توجه به ضرورت دریافت «نصف + یک آرا ماخوذه»، بیطرف باید حداقل 145 رای دریافت می کرد اما 12 رای کسر داشت.

محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش  و پرورش کابینه یازدهم با یک رای کمتر، از راهیابی به کابینه یازدهم بازماند. 

بیشترین آرای ممتنع با 23 رای به بیژن نامدارزنگنه وزیر نفت، محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی و علیرضا آوایی وزیر دادگستری تعلق دارد.