لاریجانی: گزارشگر سازمان ملل دروغگوست

به گزارش مهر، آیت الله صادق آملی لاریجانی صبح پنجشنبه و در سومین نشست تخصصی حقوق بشر که در مجتمع شهید بهشتی تهران برگزار شد، با تشویق علمی و فلسفی حق و حقوقی انسانی گفت: در فلسفه سیاسی روز بحث حق یک رکن اساسی است و خود حق هم در فقه و هم در دین به آن توجه خاصی شده است ولی در تعریف حق با غرب اختلاف نظرهایی داریم.

وی افزود: در مضامین حقوق بشری از حق گفته شده ولی هیچ گاه اعلام نشده که این حقی که می گویند برخاسته از چیست؟ در حقوق بشر تمامی حقوق قراردادی است و مغرب زمین از آن دفاع می کند. بعد گروهی آمدند و اعلامیه حقوق بشر را نوشتند در حالیکه دلیلی برای تحمیل این اعلامیه به جهانیان تعریف نشد.

رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: ما می گوییم بدون داشتن نگاه خاص به عالم و آدم چگونه می توانیم نظریه ای در باب حق داشته باشیم در حالیکه نخست باید ببینیم این عالم را چگونه شناخته و خدا را چگونه می بینیم و از خلقت انسان چه می دانیم ولی آنها انسان را برآمد از تکامل و موجودی مادی تعریف می کنند، و حقیقت انسانی را تنها در محصور بدن می دانند.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به متن اعلامیه حقوق بشر گفت: در سطر اول این اعلامیه آمده است، کرامت انسانی و کرامت ذاتی انسان باید رعایت شود در حالیکه معنی کرامت ذاتی و شناخت انسانی تعریف نشده است، همچنین در ماده ۲۹ این اعلامیه آمده است، آزادی ها و حقوق در موارد مختلف بر اساس قوانین کشورها قابل تغییراند، ولی باید قوانین در مسیر احترام به حقوق انسانها، رعایت مقتضیات عادلانه اخلاقی و نظم عمومی و رفاه همگانی باشد.

رئیس دفتر قضا با اشاره به اینکه تمامی این تعاریف با تشخیص جامعه دموکراتیک به صورت ظریف می خواهند به جامعه ایرانی اسلامی تحویل کنند، گفت: دموکراتیک همان معنای لیبرال دموکراسی را می دهد و آن گروهی که نشستند اطلاعیه حقوق بشر را نشستند اساس شان ارزشهای لیبرال دموکراسی بوده است. به عنوان مثال آزادی دین و انتخاب همسر در این حقوق آمده است ولی آنها آزادی انتخاب همسر را با مقیاس خود تا حد همجنسگرایی هم پیش برده اند یعنی انسان می تواند همسر خود را از همجنس خود هم انتخاب کنند.

وی افزود: اگر ما مومن هستیم و در فضایی تنفس می کنیم که خدایی را عبادت می کنیم، نخستین حق اطاعت از خداست که این واژه در اطلاعیه حقوق بشر نیامده است. دنیای غرب دارد بحثهایی را در حقوق بشر می کند، که به صورت مخفی اندیشه های لیبرال دموکراتی را تحمیل می کند.

آیت الله آملی لاریجانی با ارائه چند مثال در تضادهای موجود در تعاریف حقوق بشری گفت: در نظام لیبرال دموکراسی اجبار در تعلیم و تربیت تحمیلی است و اگر پدر و مادر فرزند خود را به تحصیل الزام نکنند زندانی می شوند. حال اگر با مقیاس حقوق بشر بسنجیم آیا این اقدام صحیح است؟ در مرحله دوم جالب اینجاست که غربی که حرف های زیبادر بحثحقوق بشر می زند خودش تحت نیرنگ و تزویر است، به عنوان نمونه به بهانه های واهی به کشورها لشکرکشی می کند، نفت عراق را می برند، هزاران کشته بر جای می گذارند نسل های را ناقص الخلقه می کند و این با چه موازین حقوق بشری تراز است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران ۳۴ سال قبل بر اساس مردمی بودن و اخوت و برادری ایجاد شد هم چپ ها سر کار بودند و هم راست ها و بیشترین انتخابات را در میان کشورها داشتند در حالیکه برخی از کشورهای اسلامی یک انتخابات هم نداشتند ولی حقوق بشر به سراغ آنها نرفتند.

وی با اشاره به روش های دوگانه حقوق بشر با کشورها گفت: سوریه به جرم مقاومت با رژیم صهیونیستی و حمایت از فلسطین تحت فشار است و برخی عرب ها هم که فهم و شعور ندارند در شورای امنیت رأی به مجرمیت می دهند اگر روسیه و چین هم وتو نمی کردند باز هم حقوق بشر نادیده گرفته می شد آیا بحرین حقوق بشر ندارد که با ماشین در روز روشن مردم را زیر می گیرند.

آملی لاریجانی در مورد بحثهلوکاست گفت: غربی ها هلوکاست ها همانند خدا برایش حریم تهیه کرده اند، اگر کسی بگوید در هلوکاست انسان سوزی شده، زندانی می شود، در حالیکه گزارشگر حقوق بشر در گزارش خود علیه ایران نوشته است، در ماده ۵۱۳ قانون هر کس به مقدسات اسلام، انبیاء و اولیا اهانت کند از اعدام تا ۵ سال حبس در انتظارش است و این قوانین با ساز و کار حقوق بشری مغایرت دارد، این جا یک سوال مطرح می شود آیا اهانت به خدا و رسولان خدا با اهانت به هلوکاست یکی است؟ که آنها انکار کنندگان هلوکاست را زندانی می کنند.

وی افزود: در حقوق بشر آمده است، شکنجه ممنوع ولی آیا غرق مصنوعی، در زندان های ابوغریب و شکنجه در گوانتانامو نقص حقوق بشر نیست؟

لاریجانی اظهار داشت: در گزارش احمدی شریف آمده است، قاضی متهم در پرونده کهریزک مصونیت دارد در حالیکه این قاضی هم اکنون معلق است و این قابل اثبات است.

رئیس دستگاه قضا گفت: متأسفانه امروز حقوق بشر به ابزار تبدیل شده است و ما باید چشمانمان را باز کنیم.