به گزارش افکارنیوز، پزشکان با مطالعه ساختار پرزهای چشایی و ارتباطشان با واکنش‌های روانی در زنان و مردان، به نتایج جالبی درباره‌ اثرات یک ژن دست یافتند که بر تفاوت مزه‌ها در این دو جنس هنگام خوردن اثر می‌گذارد.

دانشمندان در این تحقیق دریافتند که برخی مواد غذایی خاص طعم بهتری در دهان خانم ها پیدا می کند که از جمله این طعم ها، طعم شیرینی و شکلات است.

طبق این بررسی ها دانشمندان اذعان داشتند که ژن مذکور در بروز چاقی بیشتر در زنان، نسبت به مردان اثرگذارتر است. ۴
این ژن مرتبط با چاقی باعثمی شود که بستنی و غذاهای شیرین به نظر خانم ها خوشمزه تر بیاید. دانشمندان امیدوارند با این کشف بتوانند راه حلی جدی برای پیشگیری و درمان چاقی در بانوان داشته باشند.

زیرا این طعم لذتبخش شیرینی و شکلات در نظر بانوان، آنها را به خوردن هرچه بیشتر مشتاق می کند. پزشکان متذکر شده اند که علاوه بر این ژن، موارد دیگری مانند چاقی، اضافه وزن، سابقه ژنتیکی و استرس های محیطی نیز در بروز چاقی و اضافه وزن در زنان موثر است.