پیام تسلیت مسئولان فرهنگی به مناسبت درگذشت «غلامرضا شکوهی»

غلامرضا شکوهی، شاعر نامدار که دوشنبه هفته جاری به منظور شرکت در شب شعر «مقام رضا» به مناسبت دهه کرامت به تهران سفر کرده بود، در حین بازگشت و در مسیر فرودگاه دچار عارضه قلبی و در بیمارستان رسالت بستری شد.

شکوهی در پی این عارضه عصر سه شنبه دار فانی را وداع گفت و پیکر وی هم اکنون (صبح چهارشنبه 11 مرداد) در حال انتقال به زادگاهش است. در پی درگذشت این شاعر متعهد و ولایی کشور، جمعی از نهادها پیام تسلیتی صادر کرده اند.

* پیام تسلیت سید عباس صالحی برای درگذشت غلامرضا شکوهی

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت استاد غلامرضا شکوهی؛ شاعر آئینی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دکتر سید عباس صالحی در پیام خود به اهتمام مرحوم استاد غلامرضا شکوهی در آموزش به شاعران جوان اشاره کرده است.
متن پیام تسلیت معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:
«خبر درگذشت شاعر پیشکسوت؛ زنده یاد غلامرضا شکوهی موجب تاثر گردید. وی در حیات خود به شعر آئینی توجه ویژه‌ای داشت و سفرش به دیار باقی نیز بعد از حضور در مراسم شعر رضوی رقم خورد. زنده یاد شکوهی در آموزش به شاعران جوان نیز اهتمام می ورزید و از این مسیر حضور و تاثیر آن مرحوم در جریان شعر باقی خواهد ماند. اینجانب درگذشت این شاعر پیشکسوت را تسلیت گفته و از درگاه باری‌تعالی برای آن مرحوم مغفرت و برای بازماندگان شکیبایی مسئلت می‌کنم.»

* پیام رئیس حوزه هنری نیز پیام تسلیتی بدین شرح صادر کرد:

«انا لله و انا الیه راجعون

استاد غلامرضا شکوهی، شکوه شعر خراسان، به دیار بقا شتافت. درگذشت این شاعر پیش‌کسوت آیینی موجبات تألم فراوان و اندوه بی‌کران اهالی شعر و ادبیات را فراهم آورد. رحلت این مدیحه‌سرای آستان مقدس رضوی، در ایامی که متعلق به حضرت علی بن موسی الرضا(ع) است، نشانه‌ای از طغرای قبولی است که بر کارنامه باشکوه شاعری ایشان رقم خورده است.

حوزه هنری درگذشت این شاعر متعهد و توانا را خدمت خانواده مکرم و داغدار ایشان و اهالی شعر و ادبیات به‌ویژه شاعران خراسان تسلیت عرض می‌کند و برای آن عزیز سفر کرده مغفرت الهی و شفاعت مولایش حضرت امام رضا(ع) را مسئلت دارد».

غلامرضا شکوهی متولد سال 1328 در تربت‌جام و عضو شورای شعر انجمن ادبی رضوی موسسه آفرینش‌های هنری بود. از آثار منتشر شده وی می توان به «صد پرده آواز خاموش»، «سُرمه ای در غزل»، «یک ساغر نگاه» و « آهی بر باغ آیینه» اشاره کرد.