حجتالاسلام عبدالرضا خوشنويس در گفتوگو با ايسنا ادامه داد: در نتيجه فعاليت سايتهاي ضدانقلاب و ضدديني فضاهاي آلودهاي ايجاد شده كه مقابله جدي را ميطلبد.

وی با اشاره به نقش اساسی فضای مجازی و رسانه‌های دیجیتال در عصر حاضر گفت: در راستای مبارزه نرم با فعالیت‌های سایت‌های آلوده، ستاد امر به معروف پس از اطلاع‌رسانی، علاقه‌مندان را شناسایی و ساماندهی می‌کند.

وی با بیان این‌که «این طرح در مرحله شناسایی قرار دارد» افزود: پس از جذب نیرو آموزش‌های لازم در زمینه فناوری و بعد محتوایی به متقاضیان ارایه می‌شود و پس از آن این گروه با اهرم نظارتی و پایشی آغاز به کار می‌کنند.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح ۱۰۰ نفر در شیراز و ۹۰۰ نفر در شهرستان‌های دیگر استان به کار گرفته می‌شوند و با برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال ۳۰۰ هزار پست کامنت خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: اگر در مقابل یک وبلاگ غیراخلاقی چند بار کامنت‌ ایجاد شود، خواه‌ناخواه تاثیر آن به مراتب کمرنگ می‌شود.

وی با تاکید بر «ضرورت وب‌گردی پاک» اظهار کرد: مخاطبان اصلی فضای مجازی را مسوولان، خانواده‌ها و کاربران اینترنت که عموما قشر جوان هستند، تشکیل می‌دهند. فضای اینترنت هم تهدید است و هم فرصت و مسوولان با تخصیص اعتبار و حمایت‌های ویژه می‌توانند از این تهدید یک فرصت بالنده بسازند.

خوشنویس خاطرنشان کرد: خانواده‌ها نباید در برابر فضای اینترنت بی‌خیال باشند و بین خود و فرزندان‌شان دیوار ایجاد کنند؛ چراکه اگر این فضا را جدی نگیرند حجم تهدیدها بیشتر می‌شود.

وی با هشدار به کاربران جوان اینترنت گفت: کاربران به ویژه جوانان باید مواظب وب‌گردی آلوده باشند؛ چراکه یکی از آلودگی‌ها جاذبه‌های جنسی کاذب است و خیلی از مسائل را قربانی می‌کند.

وی افزود: ایجاد شبهات دینی، ترویج عرفان‌های وارداتی و منسوخ، سایت‌های سیاسی آلوده که دستاوردهای انقلاب را زیر سووال می‌برد، از دیگر آلودگی‌های فضای مجازی است.

دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان فارس افزود: آلودگيها در تمام محورهاي مجازي جوانان را تهديد ميكند و آنها بايد با سپر وارد فضاي مجازي شوند.