به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، عليرضا حقي پس از پايان كارش در رقابت هاي دوچرخه سواري المپيك لندن اظهار كرد: عملكرد بدي نداشتم و با اينكه مسير بسيار دشواري پيش رويم بود از زماني كه ثبت كردم راضي هستم. با توجه به فشار بادي كه در مسير وجود داشت فكر مي كنم نتيجه ام قابل قبول است. از تمام توانم استفاده كردم و مي خواستم نتيجه مناسب بگيرم. با توجه به اينكه با قهرمان المپيك در بخش استقامت نزديك به دو دقيقه فاصله داشتم از عملكردم راضي هستم و فكر مي كنم زمان مناسبي به ثبت رسانده ام.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آسیب دیدگی ‌ات در این نتیجه تاثیر نداشت؟ بیان کرد: خیر. همه چیز خوب بود. دوچرخه خوبی داشتم و شرایط بدنی خودم نیز مناسب بود. از نظر روحی نیز آماده بودم با بهترین رکاب زنان جهان رقابت کنم. واقعا سطح مسابقه بسیار بالا بود و همه ورزشکاران برای بهترین نتیجه مبارزه می کردند.

رکابزن المپیکی ایران با اشاره به رقابت های بخش جاده به ایسنا گفت: رقابت های تک مرحله به گونه ای است که با یک اتفاق همه چیز تمام می‌شود. در بخش جاده نیز یک تماشاگر وارد مسیر شد و یکی از رکابزن‌ها به او برخورد کرد و من هم نتوانستم خودم را کنترل کنم و به زمین خوردم. در آن لحظه نزدیک به ۶۳ کیلومتر در ساعت سرعت داشتم و هر کاری کردم نتوانستم دوچرخه را نگه دارم. در این شرایط هم من و هم امیر زرگری از دیگر ورزشکاران فاصله گرفتیم و من هم نتوانستم فاصله را جبران کنم و با دستور داوران رقابت دیگر ادامه ندادم.

وی ادامه داد: البته شرایطی هم در رقابت اتفاق افتاد. تیم های اروپایی به این دلیل که در سطح اول جهان هستند هر کدام یک ماشین داشتند اما تیم‌های آسیایی و آفریقایی از یک ماشین به صورت اشتراکی استفاده می کردند. در همان اتفاق یکی از رکابزنان بزرگ اروپایی که به زمین خورد و از گروه اول فاصله گرفت به وسیله مکانیک تیمش که در ماشین بود به گروه اول رسانده شد اما ما به این دلیل که ماشین اختصاصی نداشتیم نتوانستیم از این کلک دوچرخه سواری استفاده کنیم.

حقی درباره انتقادهایی که از نتایج دوچرخه‌سواری در لندن می‌شود تصریح کرد: انتقاد ها منطقی نیست. قبل از المپیک هم نتایج مشخص بود. دوچرخه سواری ایران که نمی تواند مدال بگیرد و همین که نماینده هایش از خط رد شوند کار بزرگی است. در لندن هم اگر این اتفاق نمی افتاد امیر زرگری و مهدی سهرابی نتیجه خوبی بدست می‌آوردند. به نظر من اگر آن اتفاق نمی افتاد همه چیز عوض می شد.

وي در پاسخ به اين سوال ايسنا كه دليل انقادهاي چند تن از ركابزنان كه سابقه حضور در المپيك را دارند چيست؟ به ايسنا گفت: خود آنها در المپيك چه نتيجه اي گرفتند. ركابزنان ايران تنها در المپيك پكن توانستند از خط رد شوند اما من كسي را مي شناسم كه در المپيك ۲۰۰۰ سيدني دوچرخهاش را به سنگ زد تا باد چرخش خالي شود و به مسابقه ادامه ندهد. ما هم چيزهاي زيادي براي انتقاد داريم.