به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، استفاده از عصاره نعناع يا عرق نعناع قبل از خوابيدن و پس از خوردن صبحانه ميتواند در درمان مشكلات گوارشي ناشي از تخمير مواد غذايي و ايجاد بوي بد دهان بسيار مؤثر باشد.

عوامل تغذیه‌ای و مصرف عصاره نعناع در کاهش بوی دهان مفید است؛ بوی بد دهان یکی از مشکلات بهداشتی است که در طول سال به علل مختلف می‌تواند ایجاد شود.

به گفته متخصصان التهاب لثه، باقي ماندن غذا بين دندانها، عفونتهاي تنفسي، سينوزيت، مشكلات گوارشي، بيماري ديابت، استفاده از غذاهاي گوگرددار مثل سير و پياز و استعمال سيگار از علل شايع بوي بد دهان است كه قابل پيشگيري و درمان است. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: استفاده منظم از مسواك، نخ دندان، دهانشويههاي ضدعفونيكننده حفره دهان، درمان عفونتهاي تنفسي و سينوزيت، درمان التهاب معده و درمان ديابت به طور قابل ملاحظهاي بوي بد دهان را كاهش ميدهند.