زعفران خراسان‌شمالی دارای برند می‌شود

عبدالله یوسفی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه شهرستان فاروج پتانسیل  خوبی در تولید زعفران دارد و یکی از پتانسیل‌های استان محسوب می‌شود، افزود: ایجاد برند برای یک محصول کشاورزی باید توسط بخش خصوصی و تشکل‌ها انجام شود.

وی ادامه داد: در این راستا یکی از تشکل‌های بخش خصوصی در حال رایزنی با کشور کانادا است تا برند مورد نظر را برای محصولات زعفران تولیدی دریافت کند. برند یک محصول به خودی خود ایجاد نمی‌شود و لازمه آن سپری کردن زمان است. 

یوسفی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات برای اینکه یک محصول به عنوان یک کالای بازار پسند و در جامعه معرفی شود و مشتریان از خرید آن اطمینان حاصل کنند باید از یک سری از استانداردهای بین المللی استفاده کنند. به همین دلیل برای اینکه این شرکت بتواند به زعفران خراسان‌شمالی رویکرد صادراتی دهد و آن را در سطح بین المللی مطرح کند، با یکی از شرکت‌های بین المللی که برند آن مورد قبول دنیاست در حال رایزنی است.

این مقام مسئول، سطح زیرکشت زعفران در خراسان‌شمالی را در سال گذشته 590 هکتار اعلام کرد و گفت: طی این مدت موفق به برداشت سه تن محصول شده ایم. میزان برداشت زعفران در سال گذشته نسبت به سال‌ پیش از آن در استان 12 درصد رشد داشته است.