ارتباط بین سلامتی افراد چاق و کاهش مصرف مواد قندی

در این بررسی آمده است بزرگسالان و کودکان مبتلا به اضافه وزن می‌توانند به طور چشمگیر و با سرعت بیشتری از طریق مصرف میزان کمتری مواد قندی سلامت خود را بهبود دهند.

به گفته متخصصان، بهبود وضعیت سلامتی تنها در مدت کمتر از دو هفته و با کاهش مصرف مواد قندی اتفاق می‌افتد. همچنین کاهش یا خودداری از مصرف فروکتوز و حذف آن از رژیم غذایی می تواند مانع از چاقی، ابتلا به بیماری کبد چرب و دیابت نوع دو شود.

فروکتوز تبدیل قند به چربی را تسریع می‌کند. همچنین گلوکز نسبت ۲۰ درصد در کبد و ۸۰ درصد در تمام بدن سوخت و ساز می‌شود. در حالیکه سوخت و ساز ۹۰ درصد فروکتوز در کبد است و نزدیک به ۲۰ برابر سریع‌تر از گلوکز به چربی تبدیل می‌شود.

 به گفته کارشناسان فروکتوز هیچ ارزش غذایی ندارد و در مغز سوخت و ساز نمی‌شود. بدن آن را به چربی تبدیل کرده و همچنین با مصرف آن احساس گرسنگی از بین نمی‌رود.