زرادخانه هسته‌ای مخفی رژیم صهیونیستی چند بمب اتمی دارد؟

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی در این باره اعلام کرد، رژیم صهیونیستی یکی از ۹ طرف هسته‌ای جهان است؛ اما به همراه سه کشور هند، پاکستان و کره شمالی به طور رسمی به در اختیار داشتن تسلیحات هسته‌ای اذعان نمی‌کند.

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی یکی از خطرناک‌ترین زرادخانه‌های هسته‌ای مخفی در جهان را در اختیار دارد و فدراسیون دانشمندان آمریکایی «FAS» در گزارش سال ۲۰۲۳ خود تخمین زد که رژیم اسرائیل ۹۰ بمب اتم در اختیار دارد.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد: اسرائیل تاکنون پیمان‌نامه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان پی تی) را امضا نکرده است و برخی گزارش‌های دیگر حاکی از آن است که حجم زرادخانه سلاح‌های هسته‌ای مخفی این رژیم بیشتر از اعداد و ارقام اعلامی در برخی گزارش‌های جسته و گریخته در این باره است.

مجله آمریکایی «نشنال اینترست» پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود: انتظار نمی‌رود اسرائیل در آینده خود را یک قدرت هسته‌ای اعلام کند، چراکه از این وضعیت مبهم زرادخانه هسته‌ای‌اش سود می‌برد.

رژیم صهیونیستی چگونه به بمب اتمی دست یافت؟

دیوید بن گوریون، موسس رژیم جعلی اسرائیل وسواس زیادی به داشتن سلاح هسته‌ای داشت و شیمون پرز، که بعدها نخست وزیر و رئیس رژیم صهیونیستی شد، توانست دهه پنجاه قرن گذشته یک راکتور آب سنگین و یک راکتور غنی سازی اورانیوم را از فرانسه به دست آورد.

این راکتورها در صحرای دیمونا تأسیس شد و به پایه و اساس قدرت هسته‌ای رژیم صهیونیستی تبدیل شد و مدتی بعد با واشنگتن توافق کرد که در ازای عدم اذعان رسمی به در اختیار داشتن سلاح‌های هسته‌ای، نظارت بر آن را کاهش دهد.

زرادخانه هسته‌ای مخفی رژیم صهیونیستی چند بمب اتمی دارد؟

تسلیحات هسته‌ای تل‌آویو چگونه علنی شد؟

اولین اطلاعاتی که درباره تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی منتشر شد، در دهه هشتاد قرن گذشته بود، زمانی که «مردخای وانونو»، مهندس شاغل در راکتور دیمونا، اظهاراتی را بیان کرد که شامل جزئیاتی از سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل بود.

«مردخای وانونو» یا «جان کراسمن» تکنسینی بود که دادگاه وی را به جرم «جاسوسی و خیانت به اسرائیل» به ۱۸ سال حبس محکوم کرد. وانونو از مخالفان سرسخت ساخت و به کارگیری تسلیحات هسته‌ای بود و بعد از ۹ سال فعالیت در نیروگاه هسته‌ای «دیمونا»، دست به افشاگری زد.

وانونو در سال ۱۹۸۵ توانسته بود دوربینی به داخل تاسیسات دیمونا ببرد. او بیش از ۵۰ عکس از محوطه داخلی این تاسیسات برداشت. وی نهایتا پس از شرکت در تظاهراتی که در حمایت از تشکیل دولت فلسطینی برگزار شد، از دیمونا اخراج شد.

این یهودی مراکشی الاصل بعد از مهاجرت به استرالیا، به انگلیس سفر کرد و تصاویر و اطلاعاتی را که در اختیار داشت، در اختیار ساندی تایمز قرار داد. این اطلاعات بعد از راستی آزمایی اولین بار روز ۵ اکتبر ۱۹۸۶ در صفحه اول ساندی تایمز تحت عنوان «افشا شد: اسرار ذخایر هسته‌ای اسرائیل» به چاپ رسید.

با این حال، مقامات صهیونیست همچنان تسلیحات هسته‌ای خود را رسمی نکردند تا اینکه ایهود باراک، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی سه شنبه شب در ادامه انتقاداتش از طرح اصلاحات قضایی کابینه بنیامین نتانیاهو اعتراف کرد که تل‌آویو دارای سلاح هسته‌ای است.

باراک در این باره تصریح کرد: در صورت موفقیت کودتای نتانیاهو [طرح اصلاحات قضایی] طرف‌های اروپایی از برپایی یک دیکتاتوری هسته‌ای در اسرائیل نگران خواهند شد.

روزنامه عبری زبان «معاریو» در این باره نوشت که اظهارات باراک درباره سلاح هسته‌ای رژیم صهیونیستی بحث‌برانگیز است، به‌ویژه که تل‌آویو قصد ندارد رسما به این مساله اذعان کند.